Meniu
GRĮŽTI Į TINKLARAŠTĮ

TOP 4: kokių populiariausių saldainių vertėtų paragauti?

2018-03-13 , Maistas


Negalite nei dienos ištverti be gabalėlio šokolado? Niekada neatsisakytumėt guminukų? Manote, kad esat didžiausias smaližius šeimoje? Ši informacija kaip tik Jums! Šį kartą aiškinamės, kokių populiariausių saldainių vertėtų paragauti kiekvienam saldumynų mėgėjui.

Pasak „Ogmios mieste” įsikūrusios parduotuvės „Candy Pop” įkūrėjo ir savininko Dovydo Juškio, jau kurį laiką pasaulio saldainių asortimente galima įžvelgti tam tikrų tendencijų. Pašnekovas išskyrė šiuo metu populiariausių saldumynų top 4:

1. Sūraus ir saldaus skonių mišinys

Pasak D. Juškio, ši skonių dermė populiari jau ne pirmus metus. Tiesa, Lietuvoje tokie saldainiai savo pirkėją atrado visai neseniai. Populiariausi sūrų ir saldų skonius jungiantys saldainiai šiuo metu yra šokoladas su druskuota karamele arba su įvairiais sūdytais riešutais. Vieni populiariausių „Candy Pop” parduotuvės asortimente yra daugeliui lietuvių dar neatrasti prekės ženklo „KiMs” šokoladai, jungiantys danišką šokoladą bei įvairius sūdytus riešutus.

2. Mini zefyrai

Nors zefyrai anaiptol nėra naujovė, specialisto teigimu, mini zefyrai šiuo metu yra itin populiarūs ir naudojami įvairių konditerinių gaminių pagardinimui. Negana to, pasaulis eina iš proto dėl zefyrais papuoštų kavos gėrimų, kakavos ar karšto šokolado. Tai pamatyti galite vos atsidarę užsienio garsenybių bei gastronomijos pasaulio žvaigždžių socialinių tinklų paskyras. Pašnekovo teigimu, mažųjų zefyrų gerbėjams jie pasiūlyti gali bent tris rūšis, kurios skiriasi savo forma bei skoniais.

3. Sveikuolių saldainiai bei užkandžiai

Pasaulyje vis labiau populiarėja sveika ir subalansuota mityba. Daugelis žmonių atsisako gyvulinės kilmės produktų, gliuteno, cukraus. Į tai reaguoja ir saldainių gamintojai, kurie stengiasi prisitaikyti prie besikeičiančių klientų poreikių. Taip lentynose atsiranda vis daugiau saldainių bei užkandžių, kuriems nenaudojama daug cukraus arba naudojami cukraus pakaitalai. Pasak parduotuvės „Candy Pop” atstovo, šiuo metu jaučiamas ir nemažas susidomėjimas guminukais, kurių gamybai nenaudojama gyvulinės kilmės želatina.

Negana to, itin daug dėmesio susilaukia ir parduotuvės siūlomi prekės ženklo „Our Little Rebellion” sūrūs sveikuoliški kukurūzų ir pupelių traškučiai, kurie nėra virti aliejuje. Užkandžių gamybai taip pat nenaudojami GMO produktai bei gliutenas.

Anot pašnekovo, tokie saldainiai bei užkandžiai patinka ne tik sveikuoliams, tad jų vertėtų paragauti visiems.

4. Išskirtiniai saldainiai

D. Juškio teigimu, saldumynų mėgėjus paperka ir parduotuvės išskirtinis saldumynų bei guminukų asortimentas. Ieškantiems ypatingų skonių parduotuvės atstovas rekomenduotų išbandyti saldumynų su aštriaisiais pipirais. Pastarieji naudojami ne tik šokolado gamybai, bet ir kramtomų saldainių. Na, o anyžiaus mėgėjai taip pat turėtų suklusti – jų laukia įvairūs įdomūs produktai, kurių Lietuvoje sunku rasti. Parduotuvėje yra anyžinių guminukų, kramtomų saldainių bei šokoladų iš įvairių Vakarų Europos šalių.

Specialisto nuomone, svarbiausia nebijoti netradicinių skonių dermės ir išdrįsti paragauti pasaulyje jau pripažintų įdomybių.

Komentarai:

#ogmiosmiestas