Apie

La pasta makaronų namai – italo ir lietuvaitės realybe virstanti svajonė sukurti Lietuvoje vietą, kurioje gimtų aukščiausios kokybės makaronai (tagliatelle, pappardelle, spaghetti, fusilli, penne, fiorelli), ravioli, koldūnai, lazanija, pagaminti iš kietųjų kviečių (grano duro) miltų, kurie auginami ir gaminami tik saulėtoje Italijoje, laikantis griežtų per amžius išsaugotų šio krašto tradicijų.

La pasta makaronų namuose taip pat bus gaminami itališki padažai, pagardai, itališki sumuštiniai, užkandžiai, baklažanai.

Italijos nacionalinės virtuvės pasididžiavimas – desertai. Visi populiariausi Itališki desertai su išsaugotomis geriausiomis gaminimo tradicijomis taip pat bus gaminami vietoje – La pasta makaronų namuose.

Panašūs restoranai

Vilniaus Alaus Antresolė
Restoranai
  • Ogmios miestas
  • I-VI 10:00 - 20:00; VII 10:00 - 15:00
Daugiau informacijos
Georgian Restaurant Chinkalnia
Restoranai
  • Ogmios miestas
  • I-VII 11:00 - 21:00
Daugiau informacijos